Over ons

Duurzame keuzes als basis voor een heerlijk, eerlijk én ontspannen verblijf.
Dat is duurzaam ontspannen!

Duurzaam ontspannen

Wij geloven dat een betere wereld begint bij zelf in actie komen: “be the change you want to see in the world”. Duurzaam leven in de breedste zin van het woord is ons uitgangspunt. Daarnaast vinden we het heerlijk om ‘mensen in de watten te leggen’ en een bijdrage te leveren aan hun vitaliteit. (H)eerlijck Gastvrij combineert deze passies.

Bij (H)eerlijck Gastvrij willen we dat onze gasten heerlijk én eerlijk kunnen ontspannen. Wij doen er alles aan om jouw verblijf tot een bijzondere ervaring te maken: mooie luxe (bad)kamers met heerlijke én eerlijke bedden en beddengoed. Goede service met zoveel mogelijk heerlijke biologische én lokale producten bij o.a. het ontbijt. Met recht duurzaam ontspannen.

Onze kernwaarden

Wij willen graag dat onze kinderen en kleinkinderen ook nog fijn op onze planeet kunnen leven. Dat betekent dat we goed voor onze planeet moeten zorgen. Daarom zijn onze keuzes gebaseerd op de volgende kernwaarden.

Duurzaam

We kiezen waar mogelijk wat het beste is voor het milieu en onze gasten

Lokale en eerlijke producten

Waar mogelijk werken we met biologische, lokale en eigen producten


Uw gastvrouw en gastheer

Rianne ObbinkEigenaar van Bed & Breakfast “Heerlijck Gastvrij”, Hobby-kok, Verpleegkundige bij Geriatrische revalidatie afdeling Suytkade.

Mijn passies zijn voeding en vitaliteit/gezondheid. Bakken, koken en in de natuur zijn geven mij energie. Ik word er blij van als ik andere mensen kan laten ervaren wat voeding met je doet bijv. door het serveren van een gezond ontbijt. Ook wil ik graag deze geweldige plek, waar wij onze prachtige B&B “Heerlijck Gastvrij”‘ hebben mogen realiseren, delen. Mijn uitdaging is om te kijken hoe ik een bijdrage kan leveren om mijn footprint zo klein mogelijk te maken. Juist op deze manier wil ik de natuur zo min mogelijk belasten, haar juist koesteren en behouden voor de generaties na mij.

Gerhard ObbinkWereldverbeteraar en Bruggenbouwer. Afdelingsmanager bij de gemeente Laarbeek, integraal masseur en coach.

Mijn levensmotto is: “Be the change you want to see in the world”. Ik geloof dat goed voor anderen en de wereld zorgen begint met goed voor jezelf zorgen. Goed voor jezelf zorgen begint met fysiek, emotioneel en geestelijk in balans zijn. Balans tussen lichaam en geest. In de praktijk betekent dit onder andere dat ik regelmatig sport én ook mediteer, gezond eet en mezelf op allerlei manieren blijf ontwikkelen. Onze Bed & Breakfast is een plek waarin Rianne en ik al onze passies en ervaringen samen laten komen. Een plek om even voor jezelf te (laten) zorgen.